Panorama

Op speciaal verzoek maak ik panorama's van landschappen en skylines. Dit is voornamelijk op bestelling en bedoeld als een eenmalig uniek werk om een muur te sieren. De panorama's komen het best tot hun recht wanneer ze groot afgedrukt worden op een kleurechte drager zoals dibond (aluminium) of forex (kunststof).

Mijn panorama's zijn ware kunstwerkjes zowel in uitvoering als als resultaat. Voor wat betreft de uitvoering neem ik in zo'n 200 opnames van de gewenste skyline of landschap en verwerkdat tot iets unieks. Zo kun je in het panorama van Rotterdam zien dat ik de foto's zodanig genomen heb dat de haven leg lijkt terwijl je weet dat dat in Rotterdam echt niet het geval is.

Een ander voorbeeld is de skyline van mijn geboortestad Roermond met op de voorgrond de rivier de Maas die heerlijk kalm lijkt met het mooie gladde water, iets wat in werkelijkheid niet zo is, maar door gebruik te maken van speciale fotografische technieken wel te bereiken is. Dit werk siert dan ook een van de muren in mijn huis met een breedte van 1.8 meter!!

Verdient die ene speciale plek of plaats het niet ook om een blijvende herrinnering aan een van de muren in je huis te zijn? Neem eens vrijblijvend contact met me op!

panorama Rotterdam
Rotterdam
panorama Roermond
Roermond