Portfolio

Bepalend voor een fotograaf is het werk dat hij aflevert. Een portfolio is de etalage van dat werk. Hier krijg je een goede indruk van de stijl en wat je kunt verwachten. Blader eens rustig door mijn portfolio en krijg een indruk van mijn werk en stijl. Hopelijk kan het je helpen om te besluiten of mijn stijl je wel of niet bevalt en of ook jij een keer voor mijn lens plaats gaat nemen.

Een portfolio is een momentopname

Een stijl ontwikkelt zich en verandert in de loop der jaren, dus ik probeer dan ook mijn portfolio steeds up to date te houden met recent werk. Wie heeft er nou iets aan een portfolio van een aantal jaren geleden terwijl de fotograaf al lang niet meer dat soort foto’s maakt. Kom dus regelmatig terug en bekijk mijn nieuwste werk dan ook hier.

Is dit alles?

Dit is lang niet alles, maar slechts een greep van wat ik maak. Veel foto’s zijn simpelweg niet geschikt om online te zetten, denk aan prive shoots, en niet iedereen wil zijn foto’s online hebben. Uiteraard respecteer ik dat en neem die dan ook niet in mijn portfolio op. Heb je specifieke wensen of wil je van dat werk toch een indruk krijgen, neem dan eens contact op dan bespreken we eens wat er mogelijk is.